Hvorfor Linefare?

 

Linefare er en ledende aktør i mobil billettering for kollektivtransport. Vår løsning har alltid vært sky basert, noe som gir oss god forståelse for hva som forventes og kreves av en mobil billetteringsløsning. Vi vet hva som kreves for å møte morgendagens utfordringer allerede i dag.

Vi har bygget vår løsning rundt en plattform som kan tilpasses via moduler. Har dere spesielle ønsker relatert til for eksempel Skoleskyss, Betalingsløsninger, eller andre tilleggstjenester kan vi tilpasse dette ut fra behov. Vi har til og med tilrettelagt løsningen slik at billetter kan selges gjennom flere aktører. Vi er klar for fremtidens Mobile billettering. 

 

En bedre kundeopplevelse

 
flexibility_2.png

Fleksibilitet

Vår erfaring med kollektivtransport gjør oss i stand til å tilpasse en skreddersydd løsning med støtte for de fleste billett-typer, betalingsløsninger, spesialrabatter samt reise mellom destinasjoner og soner. Vår løsning kan skreddersys for å imøtekomme deres ønsker og krav.

Easy payment

Linefare støtter de fleste betalingsmetoder. I tillegg til de mest brukte kortalternativene tilbyr vi moderne og fleksible løsninger via Onesettle AS, tilpasset hvert enkelt marked. Har du spørsmål om betaling ta kontakt.

 

Sikkerhet

Vi har flere brukervennlige sikkerhetsmekanismer for å hindre svindel og misbruk. Vår løsning er sikker i bruk, både for reisende og kollektivselskapet.

icon black.png

Familievennlig

Linefare lar deg dele en reisekonto mellom brukere som er linket sammen. Dette gir full kontroll over reiseutgifter for alle som benytter samme konto.

 

Full kontroll på dine kjøp

Alle kvitteringer lagres i appen. Du kan også få tilsendt kvittering på e post slik at reiseregninger og utlegg enkelt kan hentes frem og dokumenteres.

Enkelt oppsett

Ved å tilby en skybasert løsning uten store investeringer på hardware, kan vi enkelt og effektivt komme i gang med å sette opp en løsning tilpasset akkurat deres behov.


Beste løsning for kollektivtransport

 
 

Enkel kontroll

Vi tilbyr brukervennlig og sikker løsning for kontroll av gyldige reisebevis og billetter. Vår inspector app er bygget rundt en sikker løsning med enkel og innovativt brukergrensesnitt for kontroll og validering.

 
 
 

Administrasjon og baksystem

Vårt online administrasjonssystem kommer med nyttig funksjonalitet som gir full kontroll og oversikt på billettsalg, trafikk og kontroll.

 
 
 

Fleksibel løsning

Linefare har erfaring fra applikasjoner som gir brukervennlige løsninger med fleksibiliteten dere behøver for og ivareta deres behov og ønsker. Vi støtter de fleste kollektivbehov som blandt annet, Buss, Båt og Linje.

 
 
 

REDUSERTE KOSTNADER

Vårt mål er å kunne tilby økt tilgang på kollektivtransport samtidig som vi forenkler hverdagen for reisende. Vi ønsker å kunne tilby en løsning som er effektiv og kostnadsbesparende, både for oss, reisende og våre kunder. Ta kontakt med oss for en 12 mnd. prøveperiode. Bli en del av morgendagens mobile billettering i dag.

 
 

For å komme i gang med mobil billettering